Friss bejegyzések

  • Más Magyar: @Valandil: Még igazad is lehetne,ha nem olvasta... (2009.09.21. 21:41) Meleg lesz!
  • hugóca: Helló! Tök igazad van....,sajna!! (2009.09.21. 18:17) Aggasztó..
  • thedealer (törölt): Ez mar reg tulment a figyelemfelkeltes szintjen!... (2009.09.04. 16:52) Ez igy nem korrekt!

Linkblog

2009.09.09. 15:22 Más Magyar

Az utolsó mohikán

Van nekem egy barátom,aki Skóciában tengeti a hétköznapokat.A minap beszélgettünk erről,arról.Szoktunk ilyet,lévén barátként tekintünk a másikra.Szóval cseverésztünk egy kicsit a világ,de legfőképpen Magyarország apró-cseprő dolgairól.Megegyeztünk,hogy következő életünkben szeretnénk BKV fénymásoló ellenőrként újjászületni!Megvitattuk éppen megint hol csúsztat és tájékoztat félre a hazai média.Majd szóba került,hogy voltam e a melegfelvonuláson Gyula barátommal,aki nem néz ki buzinak,de elég sokszor érdemli ki a "köcsög" jelzőt.Erre a tréfára azt a visszaviccet dobtam be,hogy nem,mert zsinagógában voltam.Na erre kezdünk el foglalkozni egy konkrét témával.Egész pontosan a zsinagóga elleni támadásról a melegfelvonulás alatt.A támadásról,amit állítólag 500fő körüli ránézésre is náci hajtott végre.Legalább is a nemzetközi zsidó emberi jogi szervezet igazgatójának, Shimon Samuelsnek szemmértéke szerint.Furcsa egy szemmértéke van az úriembernek.Elég sűrűn járok a zsinagóga környékén - nem,nem a rabbihoz- és nekem úgy tűnt,hogy egy 500fős habzószájjú,kopasz náci eléggé szembeötlő lett volna a környéken.Ráadásul mindig posztol egy jagelló az épület előtt.Én úgy gondolom,ha feldühödött hulligán hordák rohamozták volna a zsinagóga-mellesleg gyönyörű-épületét,talán hívtak volna erősítést.

Talán...de inkább biztos,hogy minimum emlékeztek volna az ostromra.De ne bagatelizáljuk el a dolgot,támadás tényleg történt.A hivatalos verzió szerint egy kisebb csoport sörösüvegeket dobált az udvarra és letépte a Zsidó Nyári fesztivál molinóját a bejáratnál.Gyújtogatási kísérlet volt,de valószínűleg az evolúciós ranglétra alján álló egyedek csoportja követte azt el.Mivel nem sikerült felgyújtaniuk  a raktár oldalán lévő gyékénykerítést és addig tököltek,amíg a kiérkező járőrök jól seggberúgták őket!

De-és most jön a felháborító rész-a Simon Wiesenthal Központ arra kérte a héten az Európa Tanácsot, hogy állítson fel egy vizsgálóbizottságot "a fasiszta vírus magyarországi terjedésének megállítására" -index-

Mi a fasz van!?Na álljon már meg a menet!A legnagyobb rasszista,cionista tömörülés beszél hátrányos megkülönböztetésről!?Legyen már elég emberek!Különben is mit ugatnak bele a mi dolgainkba?Valahogy nem hallottam a hangjukat a szlovákiai nyelvtörvénnyel kapcsolatban.Pedig az aztán a fasiszta vírus!De nem,most éppen mi vagyunk terítéken.Megértem én nem tetszik nekik,hogy az országban üzemeltett vállalkozásaik elveszíthetik a jó kis támogatásaikat és félnek az esetleges újrafizettetéstől-választások után egy új garnitúrát kell megvenniük az előnyökért-is,hiszen csökkenne a profit!A profit pedig mindenek felett.

Már miért kellene nekem még mindig bűntudatot éreznem egy eltúlzott adatokra építő,de szégyenteljes emberiség elleni bűncselekmények sorozatáért?Könyörgöm az a múlt században volt!Nem lehetne méltóan megemlékezni a háború ÖSSZES áldozatáról?Mert nem csak zsidók haltak meg és nem csak a nácik öltek ám basszák meg!Félre ne értsen senki,nem akarom a nácikat védeni,csak kicsit egyoldalú nekem ez a dolog.Itt van egy szervezet,ami még mind a mai napig üldözi az állítólagos 2.világháborús bűnösöket,de valójában állami jóváhagyással végigkémkedik a világot!Egy szervezet,ami emberek hurcol meg,mert már kezdenek elfogyni az üldözendők.Lévén mind közel 90éves körül van,már aki él még.De kell a skalp,mert a nemzetközi,nagy kollektív bűntudattal tompított nemzetek többet elnéznek nekik.Ha nincs skalp,lassan a bűntudat is csökken és akkor honnan jön a pénz?

Kedvenc zsidóperem az volt,amikor 2.világháborús menekült zsidó családok amerikában élő gyermekeit tömörítő szervezet beperelte a német államot.Nagyjából 4000 főt foglalt magába ez a perközösség és fejenként 5000$ követeltek,mert a náci üldöztetésben szenvedett szülők és nagyszülők elzárták a gyerekek elől az ételt és az édességet, ezért ezek az emberek felnőtt korukra pszihológia okokból lettek dagadt állatok!Az igazi ciki az,hogy a per eljutott az amerikai legfelsőbb bíróságig,tehát a helyi bíróság jogosnak ítélte meg a keresetet.

De itt van egy másik érdekes történet amiről magyarországon nem igazán beszéltek még.

Képíró Sándor volt csendőrparancsnok esete.Efraim Zuroff, a jeruzsálemi Simon Wiesenthal iroda igazgatója zsidószakértők által is kifogásolt Utolsó esély nácivadász akció keretében Dr. Képíró Sándor személyében végre egy újabb háborús bűnöst vélt találni, s így gyorsan emberek tömeges kivégzésével vádolta. Állítása szerint 1942-ben a Magyarországhoz visszacsatolt Újvidék városában csendőrparancsnokként részt vett zsidók és szerbek kivégzésében és kivégeztetésében,részt vett továbbá a délvidéki zsidó deportálások szervezésében és irányításában 1944-ben,majd a felelősségrevonás elől 1944-ben a nemzetiszocialista Németországba menekült,de 1946-ban háborús bűncselekmény miatt mégis elítélték.
Állítása szerint Képíró a harmadik legkeresettebb háborús bűnös Dr. Efraim Zuroff tízes listáján. Ezt a vádat még mindig nem tudták bizonyítani,mégis mind a mai napig Magyarország utolsó háborús bűnöseként emlegetik a 95éves öregembert.Sőt számos alkalommal bízonyította Képíró,nem követett el bűncsekményt.Terhére viszont többször is elkövették a hamis vád bűntettét, s folyamatosan elkövetik a rágalmazás bűntettét.

Most akkor mi a következő.Minden öregembert aki a világháború alatt európában élt meggyanúsítanak?Aztán jöhetnek a gyerekek,akik már szintén idős emberek.Elítéltetik őket,mert buta gyermekként megdobták a marhavagont kővel!?

Megértem a zsidó családok fájdalmát az elveszített családtagok miatt.Nem történhet meg ilyen szégyenteljes tett még egyszer az emberiség életében,de azért valahol azt kell mondani,hogy ÁLLJ!Ez pedig kiválló alkalom rá....

Szeretném ha nem kellene kényelmetlenül,esetleg hátrányosan éreznem magamat bizonyos körökben azért,mert nem vagyok meleg,zsidó,cigány,stb...és szeretném,ha a szólásszabadságba beleférne elmondani,hogy mit gondolok az ilyen szervezetekről és vezetőiről.Ismételten kiemelném,hogy nem a zsidóság összeségével van bajom,hanem a vezetőikkel és a cionista szervezeteikkel nem vagyok kibékülve akik azonnal rohannak bemószerolni minket egy kis csoport miatt...

Huh,de felhúztam magamat

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://masmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr561371160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása