Friss bejegyzések

  • Más Magyar: @Valandil: Még igazad is lehetne,ha nem olvasta... (2009.09.21. 21:41) Meleg lesz!
  • hugóca: Helló! Tök igazad van....,sajna!! (2009.09.21. 18:17) Aggasztó..
  • thedealer (törölt): Ez mar reg tulment a figyelemfelkeltes szintjen!... (2009.09.04. 16:52) Ez igy nem korrekt!

Linkblog

2009.09.04. 11:09 Más Magyar

Meleg lesz!

 

Jön a melegfront!Közeleg a szeptember ötödike és a szokásos "mocskos buzizós!" nap.Nem értem én a társadalmat.Mert tény és való,hogy semmi keresnivalója egy apácának öltözött "férfinak" az utcán,főleg akkor ha az apácaruha hátulján keresztül láthatjuk szőrös seggét egy tangában,de azért nem az a megfelelő reakció,hogy akkor majd jól kimegyünk síppal,dobbal,macskakővel és megdobáljuk őket!Meg különben is ők tehetnek a gazdasági válságról is!

Ez a fajta hozzáállás ROSSZ!

DE...

Akinek nem tetszik,ne menjen ki!Szokták mondani a melegek...igen ám,de a felvonulás hétvégén van az egyik legkedveltebb városi kiránduló,pihenőhely mentén!Nekem személy szerint vannak meleg barátaim,de nem érdekel mit csinálnak otthon a négy fal között,de megvallom az utcán a hetero "nyalakodást" is nehezen viselem.Az intim dolgainknak otthon kell maradni,amikor reggel elindulunk otthonról!

A Gay Pride külföldön karnevál hangulatban zajlik - lásd San Fransisco - ,de ez köszönhető a felvonulóknak.

Nálunk a felvonulás arról szól,hogy "Dögöljetek meg heterók,mi akkor is az utcán fogunk smárolni!"Jönnek az ellentranszparensek is szép számmal és elindul a "számháború"!

Na kösz ,ezt azért mégse már!Alapvetően hibás a melegek kommunikációja is és megint az egyén szintjén vannak a gondok.Mert ugye a vezetők tolják a néphülyítést mind a két oldalon,de ezt az egyénnek nem feltétlenül kell megkajálnia!

Mert igaz,hogy a honfoglaló magyarok között viszonylag kevés volt a saját neméhez vonzódó.Kicsit mondjuk furcsa is lett volna amint a harcmezőn felordít egy hang :

-Úristen ..!!Letört a körmöm!

De a világ változik és kicsit toleránsabbanak kell lennünk!Mind a két oldalnak,ezt hangsúlyozom.Mert az azért viszonylag ritka,hogy valakit a Melegfelvonuláson kívül azért dobálnának meg,mert éppen a saját neméhez vonzódik.Tehát alaphelyzetben megvan a lehetőség a békés együttélésre,de a provokációk általában elérik céljukat.Mert én a melegfelvonulást annak tekintem!Főleg most,amikor ilyen nehéz és feszült gazdasági és társadalmi helyzet ma Magyarországon!

A rendőrségnek nem igazán futja téli gumikra,de a fél belvárost le fogják zárni.Kordont húzva még a jó Isten nemiszervére is!

 

 

Kérdem én,olyan mocsok nehéz lett volna a mélyen "tisztelt" Szivárvány Misszió Alapítványnak odaállni a kamerák elé és közölni,hogy belátjuk ez az időpont nem alkalmas a menetre,mert :

-nincs pénz a biztosításra

-mert focimeccs lesz és a teljes eszetlen huligán társadalom az utcán lesz és amúgy is egy teljes dugó a város,hát még ha lezárják miattunk a maradék egérutakat is

-mert mi büszke melegek vagyunk és ezért megmutatjuk milyen toleránsan figyelembe venni mások érdekeit!

-meg különben is, a heterók sem mennek utcára,miszerint ők a hagyományos módon szeretik embertársaikat!

Ennyi és ezután máris megnyernék jópár ember szimpátiáját.Sokkal többét,mint ezzel a"csakazértis!"menettel!Ez pedig nem lenne megalkuvás,csak éppen ésszerű döntés!

Félreértés ne essék én nem vagyok sem homofób,sem pedig a melegfelvonulás ellen,csak a hogyannal nem értek egyet.Legyen melegfelvonulás zenével,jelmezekkel,jókedvel,de...ne most!Az idő nem alkalmas rá.

El kell fogadnunk,hogy társadalmunk és ezzel együtt az ország is le van maradva nem kevés évtizeddel a tolerancia mértékében ( is ).Elindulhatunk egy úton,de nem a megfelelő módon megtett kezdeti lépések elronthatnak mindent.Sajnos jelen pillanatban a magyar ember nem tartozik európa élmezőnyébe,ha elfogadásról van szó!

Kérlek titeket legyen eszetek!Mindenkinek!Ne dobálj és ne is vonulj fel!Nem kell ez a feszültség...Ha feltétlenül szeretnéd kifejezni a nemtetszésedet a felvonulással kapcsolatban,akkor ne menj arra.Ha meg ott laksz,akkor elég kitenni az ablakba egy "Kösz de én nem!" transzparenst és nincs balhé!

Legyünk már normális magyarok bazze!!!!

 

9 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://masmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr641359571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyájvonulás 2009.09.05. 07:32:27

Magyar vagy? Akkor vajmi kevés esélyed van rá, hogy hallottál a Budapest Pride nevű rendezvényről, mivel az fű alatt szerveződik. Egyetlen egy reklám nem látható róla egyetlen egy melegportálon sem. Legalábbis itt Magyarországon. A szervezők saját old...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virt02 2009.09.04. 13:58:41

"Mert én a melegfelvonulást annak tekintem!Főleg most,amikor ilyen nehéz és feszült gazdasági és társadalmi helyzet ma Magyarországon!"

Ennek mi köze a gazdasági helyzethez? Majd ha itt a Kánaán, akkor vonulhatnak a homik?
Vagy mondjuk pár évvel ezelőtt vonulhattak, mert akkor jobban éltünk?

"Kérdem én,olyan mocsok nehéz lett volna a ... Szivárvány Misszió Alapítványnak odaállni a kamerák elé és közölni,hogy belátjuk ez az időpont nem alkalmas a menetre"

Akkor milyen időpont lenne jó a felvonulásra? A homofóbok szerint SEMMILYEN időpont nem jó :)

Eddig el volt csúsztatva a Forma-1 miatt, aztán augusztus 20. miatt...

Más Magyar · http://masmagyar.blog.hu 2009.09.04. 14:43:59

Picit félre értelmeztél.Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre.

- a gazdasági helyzetnek annyiban van köze a melegfelvonuláshoz,hogy nem hiányzik egy újabb olyan rendezvény,amit adóforintok millióival kell biztosítani.A "homik" vonulhatnak,csak éppen a közhangulat ordít egy olyan ellenségképért,akit lehet basztatni minden miatt.Lásd a cigány,szlovák és most a meleg kérdés.Amikor nehéz a gazdasági helyzet,teret hódítanak a szélsőséges filozófiák..

-az időpont nem a dátuma miatt nem alkalmas,hanem a fent is említett okok miatt.

Egész egyszerűen sokkal többet árt,mint használ a melegeknek a mostani felvonulás és a visszalépés egy sokkal kedvezőbb megítélést adott volna nekik,ha azt mondják:
"Nem vonulunk,mert tisztában vagyunk vele,hogy a biztosítás összegét hasznosabb dolgokra is tudnánk költeni!"

FotelTroll 2009.09.04. 14:54:10

Ehhez mit szolsz: "Nem megyunk dobalozni, mert toleransak vagyunk, es tisztban vagyunk vele, hogy MIATTUNK kell a rendori biztositas, azaz MIATTUNK koltik el a biztositas osszeget a BUZIKRA"

"Mindenki kerjen karteritest a rendoroktol - Megint a mi penzunkbol ez meg az"

--- welcome to jobbik-retorika. logikai bukfencek, ertelmetlen zsigeri gyuloletbol indult okfejtesek.

ja, es nem a kozhangulat ordit, hanem a sotet korlatolt homofobok meg a szelsojobbik demagogiajat beszopo suttyok. ja, meg a par focihuligan, de azok talan most meccsre mennek, igy az a par "jololtozott" feheringes fasz marad csak.

"az orszag ketharmada jobbikos, csak meg nem tud rola"?
nemnem, az orszag ketharmada jobbikos, ez meg is latszik a GDP-n...

Más Magyar · http://masmagyar.blog.hu 2009.09.04. 15:02:48

Örülök,hogy nem mentek dobálózni!
Csak ennyit szólnék.A többit nem kommentálnám...

thedealer (törölt) 2009.09.04. 16:59:09

Ez nem a penzrol szol hanem a rendorseg folyamatos "mozgatasarol" hiszen az ilyen alkalmak adnak munkat a Morvai Hisztikenek.

"deszepazujfrizuram! le ne fujd am paprikasprevel" Krisztina biztos majd most is elmeseli az EU-s kollegaknak, hogy Budapest utcain, mocskos, embertelen gyalazat folyik mikor pedofiliat es aberraciot reklamoz az egyik magyar part... attol fuggetlenul, hogy az a part mar nem is letezik amire utal.

Erdekes ... a Jobbik amiota meg lett az 5% azota a HVIM-es fiukra bizza a mocskos melot. Vajon ezzel Torockay-nak is megugrott a fizetese?

Más Magyar · http://masmagyar.blog.hu 2009.09.05. 10:25:20

Torockay-nak jelenleg nem jár fizu,mert nem adja az infókat a yardnak.Na nincs tipp,nincsen pénzecske sem...a besúgókat ez alapján díjazzák!A Vitéznő Morvai Krisztina pedig egy vicc,ráadásul az a fajta amin mindenki nevet,de mégsem öszinte a mosoly...

Valandil 2009.09.16. 12:32:58

Nem értem. A buzivonulás nem akadályozza aránytalan mértékben a közlekedést? Sőt, továbbmegyek: nem áll meg erre a garázdaság?
(nyilvános? igen;
közösségellenes? a hagyományos; családdal ellentétes, tehát igen;
alkalmas arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen? (figyelem: nem kell megvalósulnia, csak alkalmasnak kell lennie erre!) igen
ráadásul csoportosan, de akár a bűnszövetkezetben is megállná a helyét - ha nem Magyarországon lennénk)

Valandil 2009.09.16. 13:46:55

Nem értem. A buzivonulás nem akadályozza aránytalan mértékben a közlekedést? Sőt, továbbmegyek: nem áll meg erre a garázdaság?
(nyilvános? igen;
közösségellenes? a hagyományos; családdal ellentétes, tehát igen;
alkalmas arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen? (figyelem: nem kell megvalósulnia, csak alkalmasnak kell lennie erre!) igen
ráadásul csoportosan, de akár a bűnszövetkezetben is megállná a helyét - ha nem Magyarországon lennénk)

Más Magyar · http://masmagyar.blog.hu 2009.09.21. 21:41:50

@Valandil:
Még igazad is lehetne,ha nem olvastam volna már valahol egy hasonló szerkezetű és tartalmú kommentet....
süti beállítások módosítása