Friss bejegyzések

  • Más Magyar: @Valandil: Még igazad is lehetne,ha nem olvasta... (2009.09.21. 21:41) Meleg lesz!
  • hugóca: Helló! Tök igazad van....,sajna!! (2009.09.21. 18:17) Aggasztó..
  • thedealer (törölt): Ez mar reg tulment a figyelemfelkeltes szintjen!... (2009.09.04. 16:52) Ez igy nem korrekt!

Linkblog

2009.10.27. 16:19 Más Magyar

Dögöljünk meg!

Újra itt vagyok és először is bocsánat a kimaradásért , de rengeteg dolgom volt.

Egy kis szösszenettel kezdenék..

Melózni kell , hogy legyen adóforint , amin majd a későbbiekben marakodhatnak az elvtársak!Kicsit fel is háborodtam újfent.Igaz már ezerszer megtörtént ez , ezen témában.Konkrétan kiakadtam , hogy a már adózott jövedelmemből még mennyi helyre fizetek utólag adót.

Történt ugyanis , hogy szüleim hosszú évek munkájának gyümölcsét buta fejjel lakásvásárlásba ölték.Majd pár éve eladták azt a lakást és vettek egy kisebbet.Minden ok eddig , csak azt magyarázza már el nekem valaki:

1.

Miként lehet az ,hogy az eladás után lassan 3évvel rájöttek arra , hogy ugyan már fizessenek már illetéket.Miért kellett ehhez 3(!) év?!

2.

Mire fel kérnek illetéket,amikor a lakás már az adózott jövedelemből lett vásárolva és az eladott illetve vett lakás ára között minimális az árkülönbség?Valamint ugye az átírásnak is költségei vannak és minden ügyintézés úgy indul , hogy minimum - 5000 Ft!

Tehát jótanács:

-ne vegyünk lakást

-vegyünk lakást,de ne adózzunk

-dögöljünk meg

De ez már nem is meglepő...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://masmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr381479283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása