Friss bejegyzések

  • Más Magyar: @Valandil: Még igazad is lehetne,ha nem olvasta... (2009.09.21. 21:41) Meleg lesz!
  • hugóca: Helló! Tök igazad van....,sajna!! (2009.09.21. 18:17) Aggasztó..
  • thedealer (törölt): Ez mar reg tulment a figyelemfelkeltes szintjen!... (2009.09.04. 16:52) Ez igy nem korrekt!

Linkblog

2009.09.01. 11:34 Más Magyar

Lehet más a Magyar?

Kérdéssel kezdeni egy blogot nem szerencsés.Mondják az okosak..de én ezt az oldalt nem blognak szánom.

-Akkor mit keresel itt!? - teszik fel sokan a kérdést.Bevallom unom.Unom az állandó siránkozást,a rámerőltetett depressziót és azt,hogy nem mehetek ki az utcára egy nemzeti ünnepen anélkül,hogy valakik ne csinálják a balhét.

Unom azt is,hogy majd minden hónapra jut egy hétvége,amikor nem azért hagyom itt Budapestet,mert kirándulnék,hanem azért mert nem vagyok kíváncsi a balhéra!Mert balhé az van..A mostani politikai elit tökéletes táptalaj a handabandázó,unatkozó tömegeknek.

Miért van az,hogy emberek büntetlenül levizelhetik a belváros szívét?!

Van egy gyönyörű és értékes országunk,amit olyan nagyjaink hagytak ránk,akikre minden ország büszke lehetne.Hosszú évekig rettegte nevünket európa.Nagyszerű hagyományaink és egyedi értékeink vannak és ezeket hagyjuk veszni.Kultúrálisan nincs még egy ilyen nemzet a világon.A magyar nyelv könyörög azért,hogy díszesen míveljék.Mely nemzet mondhatja el magáról,hogy több száz évvel ezelőtt íródott szövegeit is megérti az átlag polgár?A brittek komoly tanulmányokat folytatnak azért,hogy értsék Shakespeare-t.Míg a magyar nyelv legrégebbi írásos emlékét az Ómagyar Mária siralom-t,igaz kicsit nehezen,de tudjuk értelmezni.Valamint már eme legkorábbi írásunkban is fejlett rímek és alliterációk fedezhetőek fel.Arról már nem is emlékezve,hogy a "fejlett nyugat" még rég a saját mocskában fetrengett,amikor nekünk már saját írásjegyeink voltak..."Zsíros" talaj várja az értő kezeket,hogy éléskamrája legyen az országnak.Tokaj szőlővesszején nektár csepeg és a többi vidék tőkéi is aranyat érnek!Sorolhatnám még az okokat,hogy büszke és sikeres nemzet legyünk.Az országban hatalmas potenciál rejtőzik,de ez a potenciál rossz irányítás kezében van!

Ezt a potenciált kell megragadni és fejleszteni az országot!

Sajnos jelenleg kevesen vannak az országban,akik pártállástól függetlenül büszkék a magyarságukra és ezt inteligensen,habzó száj nélkül ki is tudja fejteni.

Ezen oldal abból a célból lett létrehozva,hogy felkutassa és egy zászló alá gyűjtse az EGÉSZSÉGES nemzeti értékeket való magyarokat és próbáljon valamit változtatni!

Minden olyan embert várunk ide,akik más értékeket vallanak.Akiknek fontos a család és a nemzet egysége!

Mert mi egy család,a magyarok családja vagyunk!

Tervezzük összejövetelek,BÉKÉS összejövetelek szervezését,ahova akár gyermekkel is el lehet jönni,mert nem dobják fejbe utcakővel és nem kap gumilövedéket a szeme közé!

Azt kell megérteni,hogy a jelenlegi helyzetért MI vagyunk a felelősek!Mindegy,hogy Fidesz,MSZP,MDF,SZDSZ...minden jelenlegi politikai párt csak a saját zsebét tömi!Mi egy Nonprofit civil szerveződést akarunk itt létrehozni!

Segíts magadon és Isten is megsegít!

A Magyar nép pedig igenis újra nagy lesz!!!!

Aki szimpatizál az alapgondolatokkal azt szívesen látnám a levelezőlistánkban!

Kérlek küldd el az email címedet,hogy megkereshessünk programjainkkal!

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://masmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr401352592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása